Lom bryggeri
Tradisjonsbrygg frå Lom
  • Våre øl
    • LJOST
    • MOR ÅSE
    • MJØDURT
    • SKJAAK
    • SKEI
    • KVEITE
    • BJØRK
    • HØGRUTA
    • VAGLE
    • DØL
    • 4-KORN
    • EINE
    • FJELLKVANN
    • JO GJENDE
    • PEER GYNT
    • 2469
    • RAUDT
    • MYRT
    • VINTERNATT
    • FEST
    • LJOST 6,5 %
    • FEST 6,5 %
    • VINTERNATT 6,5%
    • Distribusjon av ølet vårt
  • Distribusjon
  • Ingrediensar
  • Tradisjon
  • Lom bryggeri
  • LOMB
  • Siste nytt
  • Nettverksbygging
  • Pub
  • Utsalg
  • Ølsmaking
  • Kontakt
framside jehans
10 februar 2020

48 timar i Lom

Ola Gjeilo Fjellsmaken, Ukategorisert

Norges største og mest leste matmagasin Mat fra Norge hadde eit flott oppslag i januarutgåva i år om Lom. Med tittelen 48 timer i Lom skriv dei: Det handler om matglede i fjellheimen når vi tar den kulinariske tempen på nasjonalparklandsbyen Lom.  Vi i Lom bryggeri er stolt av å vere ein del av dette. Det er mange ressursar å hente inspirasjon frå.  Sjå heile oppslaget her…

 

Er det ikke fint? Akkurat i det du er ferdig med å lese fjorårets siste utgave av Mat fra Norge er vi i ferd med å sende…

Publisert av Mat fra Norge Torsdag 9. januar 2020

GD-oppslag Tappeanlegg til salgs

Related Posts

Skjermbilde 2024-06-09 kl. 10.49.03

Fjellsmaken, Ukategorisert

Fjellsmaken

NIBIO_RAPPORT_2023_9_129-1 utsnitt

Fjellsmaken, Ukategorisert

Samarbeidsprosjektet med NIBIO avslutta

IMG_1173

Fjellsmaken, Ukategorisert

Destination: a beer made of birch bark

Lom bryggeri
Utviklet av Visus i samarbeid med daLom AS logo