Lom bryggeri
Tradisjonsbrygg frå Lom
  • Våre øl
    • LJOST
    • MOR ÅSE
    • MJØDURT
    • SKJAAK
    • SKEI
    • KVEITE
    • BJØRK
    • HØGRUTA
    • VAGLE
    • DØL
    • 4-KORN
    • EINE
    • FJELLKVANN
    • JO GJENDE
    • PEER GYNT
    • 2469
    • RAUDT
    • MYRT
    • VINTERNATT
    • FEST
    • LJOST 6,5 %
    • FEST 6,5 %
    • VINTERNATT 6,5%
    • Distribusjon av ølet vårt
  • Distribusjon
  • Ingrediensar
  • Tradisjon
  • Lom bryggeri
  • LOMB
  • Siste nytt
  • Nettverksbygging
  • Pub
  • Utsalg
  • Ølsmaking
  • Kontakt
18NYH_Akevitt Ørjasæter

Grüne Woche

Ola Gjeilo Fjellsmaken

Lom bryggeri er representert med EINE og RAUDT på Norske Akevitters Venner sin del av den Norske standen under Grüne Woche i Berlin 19. – 28. januar.  For sjuande året på rad, er Skjåkværen Lars Ole Ørjasæter ansvarleg for alle drikkevarene og drift av akevittbaren på den norske standen på Internationale Grüne Woche i Berlin.

– Dette er litt av bakgrunnen for at det både er restaurant og akevittbar på den norske standen på Internationale Grüne Woche. Restauranten serverer mat i hovudsak basert på råvarer frå utstillarane og i akevittbaren finn ein óg lokalt øl, sider og eplemost, seier Ørjasæter til Fjuken.

Ørjasæter fortel at det i år blir sett ny rekord i akevittbaren – både når det gjeld talet på produsentar og talet på drikkevariantar. Heile 16 bryggeri er representert med 36 forskjellige øl. To av bryggeria er lokale; Lomb og Hubertus. På den sterkare sida har han med varer frå ni brenneri og brennevinsprodusentar, i all hovudsak akevitt.

Fjuken sitt oppslag  Foto frå Fjuken/privat.

Julestemning på Youngstorget Batch nr. 100

Related Posts

Skjermbilde 2024-06-09 kl. 10.49.03

Fjellsmaken, Ukategorisert

Fjellsmaken

NIBIO_RAPPORT_2023_9_129-1 utsnitt

Fjellsmaken, Ukategorisert

Samarbeidsprosjektet med NIBIO avslutta

IMG_1173

Fjellsmaken, Ukategorisert

Destination: a beer made of birch bark

Lom bryggeri
Utviklet av Visus i samarbeid med daLom AS logo