Lom bryggeri
Tradisjonsbrygg frå Lom
  • Våre øl
    • LJOST
    • MOR ÅSE
    • MJØDURT
    • SKJAAK
    • SKEI
    • KVEITE
    • BJØRK
    • HØGRUTA
    • VAGLE
    • DØL
    • 4-KORN
    • EINE
    • FJELLKVANN
    • JO GJENDE
    • PEER GYNT
    • 2469
    • RAUDT
    • MYRT
    • VINTERNATT
    • FEST
    • LJOST 6,5 %
    • FEST 6,5 %
    • VINTERNATT 6,5%
    • Distribusjon av ølet vårt
  • Distribusjon
  • Ingrediensar
  • Tradisjon
  • Lom bryggeri
  • LOMB
  • Siste nytt
  • Nettverksbygging
  • Pub
  • Utsalg
  • Ølsmaking
  • Kontakt
bakerietsafe_image.php
3 februar 2017

Bakern lager ølbrød

Ola Gjeilo Fjellsmaken

Dette er stor stas for oss at Morten og Bakeriet i Lom baker ølbrød med MYRT og mesk frå Lom bryggeri. Brødet har hausta mange lovord og blir etter alt å døme eit fast innslag i brødmenyen til Bakeriet i Lom. Bildet har vi lånt frå Instagramen til Bakeriet.

Fyrste tapping på låven Omtale i Fjuken

Related Posts

Skjermbilde 2024-06-09 kl. 10.49.03

Fjellsmaken, Ukategorisert

Fjellsmaken

NIBIO_RAPPORT_2023_9_129-1 utsnitt

Fjellsmaken, Ukategorisert

Samarbeidsprosjektet med NIBIO avslutta

IMG_1173

Fjellsmaken, Ukategorisert

Destination: a beer made of birch bark

Lom bryggeri
Utviklet av Visus i samarbeid med daLom AS logo